TÜBİTAK 1512 BİGG 2023-1 Çağrı Dönemi Sonuçları Açıklandı!

20.12.2023

TÜBİTAK 1512 – BİGG Girişimcilik Destek Programı’nın 2023 yılı 1. Çağrı Dönemi sonuçları açıklandı. Her dönemde BİGG Uygulayıcı Kuruluşları arasında Türkiye ortalamasının üzerinde başarı elde eden BİGG MARKA programı, bu dönemde de Türkiye ortalamasının üzerinde bir performans sergileyerek başarısını devam ettirdi. BİGG 2023-1 çağrı sonuçlarına göre, BİGG MARKA programında %50 başarı oranına ulaşıldı ve TÜBİTAK’ın bu çağrı dönemiyle değiştirmiş olduğu destek mekanizması ile mükemmeliyet mührü alarak yatırım almaya hak kazanan 6 girişimci seçildi. Bu başarıyla BİGG MARKA programı aracılığıyla şimdiye kadar destek almaya hak kazanan girişimci sayısı 95 oldu.

Bilkent CYBERPARK’ın Uygulayıcı Kuruluş görevinde, MEF Üniversitesi, BilgeAdam ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi TTO iş birliğinde yürütmekte olduğu BİGG MARKA programı içindeki tüm eğitim ve mentorlukları başarıyla tamamlayan ve TÜBİTAK 2. aşama panellerinden olumlu sonuç alan tüm girişimcilerimizi tebrik ediyoruz.

Girişimcilerimize destek olan tüm mentorlarımıza, eğitmenlerimize ve paydaşlarımıza da teşekkür ederiz.

BİGG MARKA programı, bir sonraki çağrı döneminde, yeni girişimcilere kapılarını açmaya ve başarı hikayeleri yazmak isteyen motive olmuş girişimcileri desteklemek için bekliyor!

Başvuru ve detaylı bilgi için: biggmarka.cyberpark.com.tr