CyBr Business Camp'te Şirketlerin Geleceği Birleşik Krallık Pazarı ile Şekilleniyor!

27.12.2023

CyBr Business Camp Hızlandırma Programı, 9 Türk bilişim firması ile Londra teknoloji ekosistemini bir araya getirerek şirketlerin büyüme ve küresel rekabetçilik hedeflerine ulaşmalarına katkı sağlamak amacıyla ilk bölümünü başarıyla tamamlandı! CyBr Business Camp, 19 Aralık ve 20 Aralık 2023 tarihleri ​​arasında düzenlenen eğitim ve mentorluklarla, Birleşik Krallık ekosistemini tanıtarak, katılımcı firmalara önemli fırsatlar sundu.

Hızlandırma Programı’nın Türkiye bölümünde, bilişim firmalarının İngiltere pazarını tanıması hedeflenirken şirketlerin pazarlama, müşteri portföyü ve satış stratejilerini Birleşik Krallık’ta doğru konumlandırmalarına yardımcı olmuştur. İki gün boyunca katılımcılarına geniş bir iş ağı oluşturma, sektördeki uzmanlarla tanışma ve iş stratejilerini geliştirme fırsatı sunulmuştur. Birleşik Krallık pazarının dinamiklerinin tanıtılması, pazar araştırmasının yapılması, satış ve müşteri kitlelerinin belirlenmesi ve satış sunumlarına yönelik geliştirici eğitimler düzenlenmiştir. Bu eğitimlerin akabinde, birebir mentorluk seansları ile firmalara sektörleri özelinde eşleştirilmiş mentorlar ile yönlendirmeler sağlanmıştır. İki günlük programın bitiminde, firmalara pazar araştırması için çeşitli ödev ve görevler verilerek, programın Türkiye ayağındaki ikinci bölüm eğitim ve mentorluklara hazırlanmaları sağlanmıştır.

Başarılı bir hızlandırma programının ardından, CyBr Business Camp Türkiye ayağının ikinci bölümünde, İngiltere pazarında firma kurulum süreçlerine ilişkin eğitimler, rakip analizi eğitimleri ve mentorluklar ile devam edecektir. Londra’da gerçekleşecek bölümde ise İngiltere pazarına daha yakından temas edilecektir. Katılımcı firmaların ihtiyaçları özelinde düzenlenecek B2B görüşmeler, yatırımcı eşleşmeleri, yerinde kurum ziyaretleri, fuar katılımı ve Demo Day ile katılımcıların pazarı yakından tanımaları ve İngiltere pazarında yer alan firmalar ile ihtiyaç alanları kapsamında iş birlikleri geliştirmeleri ve İngiltere pazarına açılmaları hedeflenmektedir.