Bilkent CYBERPARK Take Off İstanbul Uluslararası Girişim Zirvesi’ne Katıldı!

07.12.2023

Bilkent CYBERPARK, 5-6 Aralık 2023 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen Take Off İstanbul Uluslararası Girişim Zirvesi'ne aktif katılım sağladı. T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Türkiye Teknoloji Takımı tarafından düzenlenen zirve, girişimcileri, mentorları, yatırımcıları, sektör lideri firmaları ve teknoparkları bir araya getirdi. Türkiye’nin en büyük teknoloji festivali Teknofest kapsamında, Bilkent CYBERPARK, farklı sektörde faaliyet gösteren yaklaşık 50’den fazla girişimci firmayla ve ekosistem paydaşlarıyla B2B görüşmeler gerçekleştirdi.

Etkinlik, iki gün boyunca dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılara ev sahipliği yaptı. İki gün boyunca zirveye seçilen girişimciler, mentorlarla birebir görüşme gerçekleştirirken sahnede de sunum yapma imkânı buldu. Farklı sektörlerden girişimcilik ekosistemine yön veren isimlerin katıldığı panellerde önemli konular ele alınırken etkinlik alanında networking seansları düzenlendi. Böylece, startup'lar potansiyel iş birlikleri için firmalarla buluşma fırsatı elde etti.

Bilkent CYBERPARK, kurumsal birebir görüşmelerde bulunarak, zirveye seçilen girişimcilerle projelerini paylaştı, deneyimlerini aktardı ve girişimcilere iş birliği odaklı destekler sağladı. Etkinliğin son gününde, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır ve Baykar CTO'su Selçuk Bayraktar'ın konuşmalarıyla etkinlik sona erdi. Etkinlik günleri boyunca gerçekleştirilen mentorluk görüşmeleri ve sahne sunumları sonucunda mentorlar ve jüriler tarafından belirlenen finale kalan girişimciler ödüllendirildi.

Program sürecinde sunum yapan ve finale kalan tüm girişimcileri tebrik ediyoruz. Bilkent CYBERPARK olarak, Türkiye'nin girişimcilik ekosistemine uluslararası düzeyde katkıda bulunan Take Off İstanbul 2023 etkinliğinde ve her yıl gelişen girişimcilik ekosisteminde yer almak mutluluk ve gurur duymamızı sağlamaktadır.

Related Images