Ankara Start-Up Zirvesi’nde Girişimciler Sahnedeydi!

09.12.2023

Daimî partneri olduğumuz ve bu sene 17.’si düzenlenen "Ankara Start-Up Zirvesi" 9 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Tüm güne yayılan ve YouTube üzerinden canlı yayınlanan 17. Ankara Start-Up Zirvesi, Bilkent Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu Zirve Koordinatörü Hüseyin Güngör, Bilkent Üniversitesi İşletme Dekan Vekili Selim Aktürk ve Bilkent CYBERPARK Genel Müdürü Faruk İNALTEKIN’in açılış konuşmalarıyla başladı.

Ankara Start-Up Zirvesi, Moka’dan Burhan Tutan’ın “Start-Up’tan Semi Start-Up/Corporate’a Geçiş: Girişimcinin Kurumsala Kattıkları”, Enerjisa’dan Tümay Solak’ın “Enerjide Sürdürülebilir İnovasyon” ve Teamso’dan Ecem Akkerman’ın “Girişimciler İçin Dijital İK Çözümleri: Start-up Yol Arkadaşlığı” konulu konuşmaları ile devam etti.

Fonbulucu önderliğinde gerçekleştirilen “Girişim Yatırımcılığının Geleceği: Kitle Fonlaması” paneli ve Bilkent CYBERPARK önderliğinde gerçekleştirilen “Girişimcilik Dünyasında Trendler” isimli panelde Türkiye girişim ekosistemini değerlendirildi. Panellerin ardından girişimciler, "Elevator Pitch", "Startup Battle", “Final Battle” etaplarında yatırımcıların, sektör uzmanlarının da aralarında yer aldığı jüriye iş fikirlerini sunma fırsatı yakaladı.

"Elevator Pitch" galibi olan “YOLUNDA” ekibi, Bilkent CYBERPARK Ücretsiz Ofis Ödülü’nün sahibi oldu.

Etkinliği düzenleyen Bilkent Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü ve tüm konuşmacılara teşekkür ediyoruz. Zirve'ye katılan tüm ekiplere başarılarının devamını dileriz.

Related Images