Bilkent CYBERPARK, CES 2024'e Katıldı!

12.2.2024

Bilkent CYBERPARK, dünyanın en prestijli tüketici elektroniği fuarlarından biri olan CES 2024'e, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü davetiyle katılım gösterdi. 9-12 Ocak tarihleri arasında ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen fuar, 150'den fazla ülkeden teknoloji şirketinin katılımıyla gerçekleşti ve geleceğin teknolojilerini keşfetme fırsatı sundu.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda Ankara Kalkınma Ajansı (ANKARAKA), İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA), İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) organizasyonuyla katılım gösterilen etkinlikte, paydaş ve temsilcilerden oluşan 150 kişilik “CES 2024 Türkiye Heyeti” fuara güçlü bir katılım sağladı. 50 Türk teknoloji girişimi Türkiye'nin teknoloji alanındaki gücünü ve inovasyon potansiyelini sergilemek üzere, Türkiye Pavilyonu'nda yer aldı.

Etkinlik süresince gerçekleştirilen çeşitli iş birliği görüşmeleri ile, Türk girişimcilerinin uluslararası arenadaki varlığını güçlendirmek ve projelerini daha geniş bir kitleye ulaştırmak için önemli bağlantılar kuruldu. Ayrıca, farklı kültürlerden ve sektörlerden gelen paydaşlarla gerçekleştirilen bu görüşmeler, yenilikçi fikirlerin ve projelerin uluslararası arenada nasıl daha etkili bir şekilde yayılacağını anlamak için bir platform sağladı.

CES 2024, Türk teknoloji girişimlerine ürünlerini tanıtma, potansiyel müşterilerle görüşme ve yeni iş birlikleri kurma fırsatı sunarak, Türkiye'nin teknoloji alanındaki potansiyelini dünya çapında gösterme imkânı sundu.