Bilkent CYBERPARK, Teknoloji Firmalarını Londra Teknoloji Dünyası ile Buluşturuyor!

22.3.2024

Bilkent CYBERPARK, İngiltere pazarına açılmak isteyen Türk bilişim firmalarına yönelik düzenlediği CyBr Business Camp Hızlandırma Programı’nın ardından, uluslararası girişimcilik ekosistemine katkı sunmaya devam ediyor!  

Teknoloji sektöründe dünyanın önde gelen etkinliklerinden biri olarak kabul edilen London Tech Week, bu sene 10 – 14 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bilkent CYBERPARK tarafından İngiltere’nin en büyük çaplı teknoloji festivaline katılım, T.C. Ticaret Bakanlığı’nın Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması ve E-Turquality (Bilişim Yıldızları) Programı’nda yer alan Sektörel Ticaret Heyeti desteğiyle, “İngiltere Sektörel Ticaret Heyeti” kapsamında planlanmaktadır. Yenilikçi startup'lar ve büyük ölçekli firmalar için bir platform yeni iş fırsatları yakalama, sektördeki son trendleri keşfetme, konferanslara katılma ve küresel ticaret ağlarını genişletme fırsatları yaratılacaktır.  

London Tech Week, dünyanın dört bir yanından lider VC'ler, CVC'ler ve melek yatırımcılarla buluşma fırsatı sunan, yeni kurulan, büyüyen veya ölçeklenen tüm teknoloji firmaları için önemli bir teknoloji festivalidir. Olympia, Londra'da gerçekleşecek Ticaret Heyeti’nde yer alacak Türk bilişim firmaları, dünya çapındaki diğer teknoloji firmaları ile B2B görüşmeler gerçekleştirecek, London Tech Week boyunca düzenlenecek etkinliklere katılacak ve İngiltere’den dünyanın diğer ülkelerine açılarak ticaret kapasitesini artırma fırsatı elde edeceklerdir. 45.000 katılımcı, 5000'den fazla firma ve 1000'den fazla yatırımcının bir araya geleceği London Tech Week’te, Yapay Zeka, Siber Güvenlik, Derin Teknolojii, Yeşil İnovasyon, Sağlık Teknolojileri ve Sosyal Etki gibi sektörler öncelikli olup tüm bilişim firmalarının katılımına açıktır.  

12 Nisan 2024’e kadar başvuruların kabul edileceği İngiltere Ticaret Heyeti ile ilgili daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak isteyen bilişim firmalarının, biltelinfo@cyberpark.com.tr adresine e-mail göndermeleri beklenmektedir.